Höst, vinter, vår.

Har fotat lite analogt igen. Råkade ställa in kameran lite konstigt så blev en del ur fokus, men det är väl så det kan bli med analogt. Här kommer i alla fall lite grejer jag gjort under hösten, vintern, våren.


Gick på textilutställning på Konstepidemin med Louise och Amanda i september.Och en annan dag tog vi en promenad genom Botaniska och upp mot Änggårdsbergen.

Ännu en promenad i Änggårdsbergen tillsammans med mamma och pappa för att fira att pappa fyllde år. Tog en fika på en bänk i snön.


En tredje utflykt till Änggårdsbergen, haha! Vi mötte upp lite vänner och sa hej då till Johanna och Magnus som flyttat upp till Östersund nu. Tog en promenad upp mot bergen och grillade korv.I mars firade vi Lollos födelsedag med våfflor på deras nya innegård.


En eftermiddag i april mötte jag upp Louise och Amanda på Oceanen för mat, öl och spel. Minus för att de bytt ut sin korvmeny mot en ganska tråkig indisk meny. Men satt kvar tills de stängde vid 20:30 och fick spela klart våran Sushi Go!-match på en parkbänk utanför.Cyklade hem och tog denna suddiga bild på klottret på vårat hus. “Man tar första ölen vid kl11!”. En känsla av att leva i en pandemi.

4 thoughts on “Höst, vinter, vår.

  1. Så fina bilder!!! Älskar! Samt vilken häftig textilutställning! Mattan med svanarna (?) är wow!!

    1. Tack!! Ja, var så himla fina grejer på den utställningen. Svanmattan var fantastisk!

Leave a Reply

Your email address will not be published.