Årets julgran

Årets julgran blev en liten gran med lång topp. Så liten att våran vanliga ljusslinga var för tung så att vi fick använda den lilla ljusslingan som jag brukade ha till min lilla plastgran i mitt rum när jag var liten. Pyntade den igår med kulor i rosa och pärlemor, guldkottar, guldtrummor, guldstjärnor, guldgirlang och en girlang med små paket från Harrods som vi hittade på Erikshjälpen för några år sedan. Hade en liknande från Harrods när vi var små så blev glad när vi hittade denna så att jag och min syster kunde få var sin. Nytt för i år var även ett set med tre franska prydnader: en vinflaska, en croissant och en baguette (allt det bästa i livet!), två apelsiner från Svenskt Tenn som jag fick av min syster i julklapp förra året och en lyckokatt som vi fått från Alexanders syster. Här har vi årets mini-julgran:


Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *