6 juni

Mycket tjat om detta inställda bröllop nu men det är så det blir. Den 6:e juni var dagen då vi skulle ha gift oss men istället för att deppa hemma bokade vi en natt på Gothia Towers. Johanna och Magnus gjorde oss sällskap under middagen (som ej hamnade på bild) och hjälpte oss att dricka upp resten av vårat gratisbubbel på hotellrummet efteråt.

I veckan skickas min färdigsydda bröllopsklänning från Sheffield och jag hoppas att den ska ge mig lite mer ork till att ta upp allt planerande igen. Så svårt att hålla sig peppad inför något under så lång tid och samtidigt veta att man kanske måste planera om ännu en gång. Vill ju inte heller jinxa något men förhoppningsvis blir försök nummer två om tio månader. Känns så avlägset men samtidigt har ju redan två månader gått sedan försök nummer ett.


Posted in All

2 thoughts on “6 juni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *