Japan i bokform

För två helger sedan var det över 30 grader och jag låg nyopererad i sängen med en kall handduk över pannan. De ringde från sjukhuset två veckor tidigare och sa att det fanns en tid för mig att operera bort min gallblåsa och jag tackade ja. Alla planer för sommaren var ju ändå inställda. Kom knappt upp ur sängen de första dagarna så Alexander räddade mig med att åka och köpa ett Nintendo Switch dagen efter min operation och har därför spenderat över 140 timmar på att ligga i sängen och spela Animal Crossing.

Egentligen skulle vi varit på bröllopsresa i Japan under denna tiden men eftersom vi nu varken är gifta eller kan åka till Japan så får vi nöja oss med Japan i bokform. Beställde denna från blurb och innehåller foton från när jag och Alexander var i Japan 2015. Hoppas på att kunna göra en för 2021 nästa år.Posted in All

2 thoughts on “Japan i bokform

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *