Dumplings och Say Sue Me

Är inne i en sån förändringsperiod nu. Har bara lite mer än en månad kvar på mitt jobb och sen vet jag inte vad som händer. På något sätt skönt och på ett annat läskigt och stressande. Ska också under denna period operera bort min gallblåsa och gallstenar. Har därför en konstant känsla av att man mest är kött och blod. Svindlande känsla.

Jaja, dags att beta av 2019 nu kanske. Nu hoppar vi tillbaka till den 11:e september då jag och Alexander hade bokat bord på Dubbel Dubbel. Skulle kunna äta deras dumplings varje dag om det var så.Sedan gick vi ut i ett regnigt och blåsigt Göteborg och hoppade på spårvagnen mot Stigbergstorget och Oceanen där vi såg Say Sue Me – ett av mina mest spelade band på Spotify förra året. Väldigt bra band med andra ord. Och bra konsert.


Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *