Stockholm II

I somras under våran korta semester i mitten på juli tog jag och Alexander bilen upp till Stockholm några dagar. Andra gången på kort tid. Vi kom fram på måndagskvällen och gick då till Bananas där vi åt pizza och drack drinkar.

“Stängde jag verkligen av spisen?!”


Hade planerat att gå vidare någonstans men tröttheten slog in så istället gick vi tillbaka till hotellet och kollade på TV i sängen.

Dagen efter gick vi och kollade i lite butiker innan vi tog båten över till Djurgården och Gröna Lund. Åt väldigt tråkig mat på någon mexikansk restaurang inne på området där all mat på buffén smakade exakt likadant, dvs ingenting. Satt sedan och drack öl och tog skydd från regnet.

Sedan blev det dags för resans höjdpunkt: Weezer!! Har velat se dom sedan jag gick i högstadiet. Avslutade kvällen med mac & cheese och öl på Katarina Ölcafé.

Dagen efter åkte vi åter igen över till Djurgården och besökte Spritmuseum och såg utställningen Framtidens mat & dryck. Solen gjorde att ögonen tårades när vi kom ut igen. Var egentligen gladare än vad jag ser ut :))

Avslutade våran lilla resa med okonomiyaki på MamaWolf.



Sedan tog vi bilen tillbaka till Göteborg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *