Sista kvällen i maj

En vecka kvar av jobb och sedan börjar min semestervecka! Känns lite som om detta blir semester nummer 2 eftersom jag även hade lite semester i juni då jag besökte Stockholm och Paris (mer om det en annan gång). Ska i alla fall spendera ledigheten med en stugfest i Astrid och Johans stuga, ännu en resa till Stockholm med Alexander för att bland annat se Weezer på Gröna Lund (har velat se dom live sedan jag gick på högstadiet) och förhoppningsvis lite bad och lite vila.

Men nu hoppar vi tillbaka till sista kvällen i maj då jag, Alexander och Johanna möttes upp på Ölstugan i Majorna. Åt deras panerade ost i vanlig ordning och drack sur hallonöl.Sedan åkte vi vidare till Oceanen där vi såg Sibille Attar.


Fin konsert, som det brukar vara på Oceanen. Nu kan vi lämna maj bakom oss och gå vidare till juni. Kanske kanske snart kan börja publicera lite mer aktuella inlägg. Bara kanske…

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *