Melancholia på Tjolöholms slott

Jag vet att det var midsommar i förrgår och att januarikylan inte är något som man vill tänka på just nu men eftersom uppdaterandet går segt på denna blogg får det bli en tillbakablick till en snöig dag i januari nu ändå. Det var filmfestival i Göteborg och jag, Alexander, Lollo och Oskar åkte med en full buss ut till Tjolöholms slott för att se Melancholia, det vill säga där den delvis är inspelad. Snön yrde och jag minns att jag själv hade dragit på mig en förkylning. Under dagen fick vi bakgrundsinfo kring filmen och inspelningen, äta smörrebröd, gå runt både i trädgården utanför slottet och inne i slottet. Kvällen avslutades med filmvisning inne i slottet och det gick inte att låta bli att föreställa sig att världen kanske ändå höll på att gå under där utanför.


Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *