Mars

Tänkte skriva att “nu är vi inne i mars månad” men insåg sen att det är april om bara två dagar. Dessa två månader som arbetslös har gått så himla fort samtidigt som det känns som om det var år sedan jag senast jobbade. Har spenderat typ varje ledig tid den senaste månaden med att skriva en artikel på 15 sidor som bygger på min masteruppsats på 115 sidor som jag skrev för två år sedan. Inte världens lättaste jobb att korta ner en text med 100 sidor. Men i förrgår blev den färdigskriven och inskickad till MAI Journal vilket är en feministisk tidning inriktad på visuella kulturer som min gamla filmvetenskapslärare startat och där den kommer publiceras antingen nu till våren eller hösten. Förutom att ha spenderat mycket tid på skrivandet har jag dessa två månader även sökt massa jobb såklart. Sådan ångestframkallande sysselsättning. Ständig livskris över vem man är och vad man ska göra och bla bla bla. Har dock lyckats få en anställning på Göteborgs universitet som jag börjar med på måndag. Kommer arbeta heltid som projektassistent vid institutionen för kliniska vetenskaper med framför allt datainsamling. Nervöst såklart men samtidigt skönt att ha en sysselsättning och inkomst. Försöker suga ut det sista ur min ledighet denna helgen. Firade Johannas nya anställning igår med bubbel och mat hemma hos henne och ikväll ska Louise och Anton komma hit. Kanske blir ännu mer bubbel då.

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *