Ny blogg

Trodde aldrig att jag skulle skriva detta men nu är det så att jag har skapat en ny blogg. Eller inte helt ny eftersom jag såklart har fört över alla gamla inlägg , men en ny adress och ny plats. Har velat göra detta hur länge som helst eftersom blogg.se inte var hållbart i längden men har känts som ett himla projekt att föra över ett nästan tolv år gammalt arkiv och 1134 inlägg. Men nu är det äntligen gjort! Kommer dock få uppdatera alla bilder lite då och då eftersom alla bilder är länkade från min gamla blogg och därför i rätt kass kvalité, men det är ett annat projekt. Håller tummarna för att allt ska fungera som det ska. Är ju ingen kodexpert direkt även om jag har 7,5 högskolepoäng i webbdesign och har virrat runt i HTML-koder sedan 2007. Hoppas även att jag lyckas föra över alla följare från bloglovin’. Har inte mycket mer att säga om saken men jag hoppas denna plats kommer hänga kvar i minst tolv år till.


Follow my blog with Bloglovin

Posted in All

1 thought on “Ny blogg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *