Analogt

En gång hade jag en filmrulle i mina föräldrars gamla analoga kamera under tre års tid. Framkallade den sedan i mörkrummet när jag gick fotokurser på Valand och visade sig vara bilder från tidigt i gymnasiet 2009 och fram till 2012 då jag framkallade den. Här skrev jag kort om det då. Samma kamera har följt med under flera år men har blivit lite bortglömd efter att jag köpte en ny analog kamera förra sommaren. Därför har den svart/vita rullen som suttit i sedan våren 2016 också blivit lite bortglömd. Fotade äntligen upp den nu i somras och hämtade ut bilderna igår.

Hade med mig kameran när jag, Alexander, Astrid och Johan var i Berlin våren 2016.


Efter någon utekväll i Berlin.

Sedan var det midsommarafton och det firades med årets första dopp i havet vid Smithska udden.En annan dag var det middagsklubben på Holy Cow.Från något balkonghäng hemma hos oss förra sommaren. Undrar om det där är vin i glaset eller bara vatten? Haha.

Årliga langosen på kulturkalaset.


Kräftskiva hemma hos mormor i slutet av förra sommaren <3Sedan dess har kameran legat och dammat fram tills slutet av denna sommaren då den fick åka med till en dag på Smitten under de sista lediga dagarna innan skolan började.


Fint med foton som man inte visste fanns.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *