Way Out West 2017

Låt oss göra ännu en tillbakablick till sommaren. Den här gången till 10:e augusti då Way Out West drog igång.

Jag och Alexander började vår lediga torsdag med frukostdrinkar på balkongen. Är det festival så är det. Sedan När klockan blev 2 tog vi vagnen till festivalområdet där vi mötte upp Lollo. Först ut var en avskalad konsert med Säkert! på Höjden.

Sedan vidare till Linnéscenen för att se Angel Olsen <3 Finns nog ingen artist som jag lyssnat så mycket på det senaste året som henne.

Sedan satt vi en stund i gräset och såg The Shins innan vi gick och tog lite öl (eller kan man kalla denna blasken för öl??) vid matområdet och lyssnade på band från håll.

Åt och drack osv osv. Kollade lite Pixies innan det var dags för Frank Ocean:

View this post on Instagram

Frank ?? #wowgbg

A post shared by Linnéa Saaranen (@linneasaaranen) on


Även om typ alla bra banden som man ville se på Stay Out West spelade på torsdagen så blev det att vi åkte hem. Började man med drinkar klockan 12 på morgonen så blir det ju lätt så :))

Sedan upp tidigt igen på fredagen för att hinna till Jens Lekman.

Solen stekte och vi drack lite bättre öl vid Dungen.
Sedan såg vi Mac Demarco, The XX och Sampha innan vi tog vagnen hem igen.

Sedan blev det lördag och det årliga Way Out West-regnet kom fram. Hängde därför lite längre än tänkt hemma hos oss tillsammans med Lollo, Erik och Martina.

Men sedan blev det på med regnkläder och poncho och vidare till festivalområdet. Man är ju inte den som är den. Måste dock komma ihåg att köpa mig en riktig regnjacka snart så man slipper den här himla plastpåsen.

Här var man lagom pepp och blöt. Lördagen bjöd i alla fall på Conor Oberst, Frida Hyvönen <3, Band of Horses, Regina Spektor och sen avslutningsvis Lana Del Rey.

Sedan skulle vi ut på klubb! Efter bussåkande och taxi till Frihamnen hamnade vi i en knökad kö under discolampor.

Och det märktes att det var sista kvällen på festivalen.

Fick stå i kö i någon timma innan vi äntligen kom in och fick se det sista av Säkert!-spelningen. Sedan såg vi även Shout Out Louds innan vi tog en taxi hem igen. Slut på årets Way Out West. Syns nästa år!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *