Mobilbilder augusti till september

Hösten är här och skolan har börjat. Sista skolhösten, hjälp! Här kommer lite tillbakablickar från när augusti blev september från mobilen.

För tre helger sedan gick vi och såg Beatrice Eli på kulturkalaset och sedan vidare till Holy Cow där vi firade Alexander som fyllde 26 år dagen efter. Hurra!

Cheeese!

Lite hängslebyxeselfies innan vi hade tacos och spelkväll hemma hos oss för två helger sedan.

Vardagsfilmtittande.

Sista måndagen innan skolan började tröstade vi oss med var sin dyr jacka på COS och tacos vid kungsparken.


En selfie innan skolan bara.

Förra fredagen var der kräftskiva hemma hos mamma och pappa och hattarna var på.Och en tallrik för mig som inte äter kräftor :))

Förra söndagen tog vi bilen till Allingsås där Alexander körde sitt första Mjörn runt. Heja Heja!

Och sista bilden är rykande färst från tidigare idag då jag och Alexander tog en premiärfika på Science Fiction-bokhandelns café vid Harry Potter-bordet.

Förutom detta har mina dagar mest bestått utav plugg då skolan börjat igen. Denna terminen läser jag alltså genusvetenskap tillsammans med dem som går masterprogrammet i genus på GU. Är typ 15 personer eller mer i klassen som mest består utav utbytesstudenter från olika länder. Försöker vänja mig vid att prata engelska och komma in i genusteorin. Som tur var har många andra inte läst genusvetenskap innan heller så känns skönt.
Nu blir det dags för middagsklubben på Ottomania. Hej hej tills vi hörs här igen!

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *