Inblick i vardagen

Hej hallå! Tiden bara rinner iväg så jag hinner inte uppdatera denna lilla plats. Har börjat fundera på hur länge den här bloggen kommer vara aktiv, hur länge man ska orka dokumentera allt. Är nog bara stressen över allt jag vill publicera men inte har tid eller ork till som gör att jag börjar tänka på det, för om det är något jag är dålig på så är det väl att lägga ner och avsluta saker “mitt i”. Som att jag alltid läser ut böcker även om jag tycker de är dåliga eller aldrig vill börja titta på en film mitt i eller att jag bara fortsätter med att sätta in mina fotografier i album efter album vilket troligtvis kommer leda till att hela mitt boende kommer bestå av fotoalbum när jag blir äldre.

Denna hösttermin känns så annorlunda från de tidigare skolterminerna som jag haft de senaste åren. Kanske mest känns så på grund av att jag satt och skrev en lång uppsats hela våren och inte hade några föreläsningar. Eller också för att detta är min sista termin på min master vilket gör att slutet hela tiden känns nära trots att skolan nyss börjat. Mina dagar spenderas i alla fall mest med att läsa genusteorier, gå på föreläsningar, seminarier, gästföreläsningar och med att gå ut med klassen tre fredagar i rad. Utöver skolrelaterade saker har jag även varit på 2×25-års fest för Linnea och David på Tjörn där vi även sov över en natt i Astrids föräldrars hus, gått på säsongspremiären av Doc Lounge med en i klassen och hälsat på Astrid och Johan i deras nya stuga. Försöker även få ihop en ansökan till en doktorandtjänst samtidigt som jag tänker “vem tror jag att jag är som ens söker”. Så svårt att tänka att en själv ska kunna åstadkomma något sådant när man blir nervös bara av att redovisa uppgifter i en mindre klass.

Nästa gång vi hörs här så har jag nog fyllt 25 år. 25! Hur hände det?

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *