Stockholm del 1

Här kommer del 1 av 2 från den årliga (kan man säga så andra året man gör denna resa?) Stockholmsresan som jag, Astrid och Johanna gjorde i slutet av juni. Denna gången tog vi tåget upp redan på torsdagseftermiddagen så kom dit i lagom tid för mat. Verkar som om vi håller på våra traditioner då vi började resan med att gå till samma ställe som förra året.

Nämligen Nytorget 6 där vi lyckades få ett bord i källaren direkt.


Där drack vi fläderdrinkar.


Och för att håll i traditionen ännu mer så åt jag samma mat som förra året, minitacos och chili cheese.

Sedan bar det av mot hotellet igen för att vila upp oss inför den kommande dagen.

På fredagen skulle jag nämligen vara med i ett panelsamtal på Multicon om Star Wars och Feminism. Nervositeten inför detta var olidlig men lyckades hålla mig kort så gjorde nog inte bort mig helt. (Bild tagen från Sonja Bergström).

Firade sedan att det var avklarat med öl och hamburgare på Flipping Burgers där Lorentz och Little Jinder satt och drack milkshakes bakom oss.


Sedan fick vi feeling och lyxade till det med en drink.


Sedan sprang vi vidare till systemet som skulle stänga om en kvart och köpte med oss lite dricka. Fanns en ismaskin i hallen utanför vårt hotellrum så hämtade massa is och förvandlade handfatet till en bar.

Senare på kvällen gick vi vidare till Trädgården och stannade där till stängning och så var de två första dagarna i Stockholm slut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *