Senaste veckorna


Från och med nu ska jag bli bättre på att fota det jag gör om dagarna. Finns ju inget att pynta denna bloggen med annars. Har nu varit hemma från Kina i två veckor och har sedan dess hunnit med detta bland annat:
– Fredagen den 13:e gick jag och Alexander på konserten We Come In Peace med Göteborgs Symfoniker på Konserthuset. Var en konsert med rymdtema där de spelade olika låtar från rymdfilmer, serier och spel. Kostade endast 100 kr för studenter så vi slog till. Hade inte sett alla serier och filmer men kul ändå. Hängde lite med Darth Vader och Stormtroopers efter också :)) Efter konserten skulle vi egentligen möta upp Alexanders klass för tentaöl men var så jetlaggade så vi köpte chips och fanta lemon och gick hem och kollade på På spåret istället /gamlingarna.
– Lördagen efter skulle vi gå på Quizadillas SKAM-quiz på Yaki-Da men kom ikke inn selv om vi sto i kø i en time. Så veldig trist! Jag, Alexander, Lollo och Carolina drog en sväng till Vasa en stund innan jag och Alexander var tvungna att gå hem och sova av samma anledningen som dagen innan.
– Johanna har kommit hem från Hong Kong så hon bodde hos oss förra helgen. Såg klart senaste säsongen av Sherlock som blivit lite av en tradition, invigde vårat våffeljärn och lagade mat, spelade spel och drack vin hemma hos Astrid och Johan på lördagskvällen.
– Igår firade vi Astrids 24-års dag med att spela Pandemic hemma hos Astrid och Johan och sedan äta tapas på Pinchos på kvällen.
Förutom detta har jag nu börjat med min masteruppsats i filmvetenskap vilket känns både kul och stressande på samma gång. Skriver om artificiella kvinnor i film och har ändå kommit igång hyffsat bra men ändå så svårt att planera en uppsats som ska skrivas under en hel termin? Håll tummarna för att jag lyckas. Nästa gång jag skriver hoppas jag på mer bilder från mitt händelserika liv. Så jag slipper sno Alexanders.

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *