Tidigt födelsedagsfirandeI lördags åkte jag och Alexander och köpte skåpet här ovanför på Lokalen GBG. Hade kollat in det ett tag och när vi inte hittade något annat i samma storlek tänkte vi att det var lika bra att slå till. Blev så himla nöjd! Tror jag ska försöka fixa ett inlägg med fler bilder från lägenheten snart. För nu när vi har bott här i lite mer än ett år har det mesta ändå hamnat på sin rätt plats. Tycker alltid det är så kul att titta tillbaka på hur man haft det i sina lägenheter/rum. Hittade för ett tag sedan till exempel massa bilder på mitt gamla rum hos mina föräldrar där allt var lila och bilder på Mary-Kate och Ashley Olsen satt överallt på väggarna och även bilder från när mitt rum var helt täckt med affischer på olika “emo”/indie-band. Men det är nog ett inlägg för sig, haha.

I alla fall, tillbaka till lördagen. Senare på kvällen förberedde jag guacamole med nachos, drinkar och guldig månformad ballong för skulle tjuvstarta min 24-års dag lite. Först hit var min syster som smällde konfetti i dörröppningen så jag fick en rejäl chock. Sedan kom även Astrid, Johan, Erik, Martina och CA förbi. Förra året hade jag sådan ångest för att jag inte hade en enda bild från mitt födelsedagsfirande så tänkte att jag skulle föreviga detta årets firande bättre men självklart glömde jag av det igen :)) Tog bara dessa bilder ovanför innan. Bestämmer att jag ska bli bättre på att använda min kamera och börjar imorgon då jag fyller 24 år på riktigt.

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *