Berlin del 3

Här kommer tredje och sista delen från vår Berlinresa som vi gjorde i påskas.

Vi var väldigt trötta från dagen innan så vi tog sovmorgon och skippade frukosten. När vi sedan gjort ordning oss tog vi tunnelbanan mot Naturhistoriska museet där vi först åt lunch i en restaurang alldeles bredvid.

Sedan gick vi mot museet där vi träffade på dessa dinosaurier.


Var också inne i ett rum med hyllor från golv till tak där det stod massa glasbehållare med fiskar och annat i. Såg nästan ut som Mysterieavdelningen i Harry Potter.Tittade även på mineraler i fina färger.När vi kände att vi var färdiga åkte vi vidare till Brandenburger Tor och tog lite turistiga bilder. Där var det grått, blåste och duggade.

Sedan gick vi vidare mot Förintelsemonumenten.Sedan satte vi oss på en uteservering i närheten för att ta en öl. Alexander råkade dock beställa en grön sörja som också såg ut som någon trolldryck från Harry Potter.

När vi druckit upp gick vi och mötte upp Astrid och Johan.

Hittade Batman.

Vi gick sedan till baren Lass uns Freunde bleiben.

De skulle tydligen har Berlins bästa Moscow Mule så vi var tvungna att testa. Var den enda Moscow Mule jag drack i Berlin så var svårt att jämföra men den var god.


Vilar ögonen lite.

Baren var väldigt mysig och de spelade mestadels Adam Green ur högtalarna. Kan verkligen rekommendera!

Efter några drinkar gick vi vidare för att äta på ett Japanskt ställe som hette Hashi Izakaya.

Åt en sån himla god Yaki Udon. Drömmer fortfarande om den här ibland.

Sedan gick vi vidare till en sista bar innan jag och Alexander åkte tillbaka till vårat hotell igen. Dagen efter gick vi en sväng till second hand-butiken Colours och åt grekisk snabbmat i Mall of Berlin innan vi tog flyget tillbaka till Göteborg igen. Slut på en sån himla bra Berlinresa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *