Jazzhuset, flytt och grillningSå var helgen över igen. Fredagen bestod av förfest med Parks and Recreation och öl och sedan vidare till Jazzhuset och Klubb Berlin där jag vimmelfotade. Dagen efter skulle vi hjälpa Astrid och Johan att flytta till deras nya lägenhet som är gångavstånd till mig och Alexander. Käkade bakisfrukost i form av pommes och traskade sedan dit där alla var i full gång med att bära flyttlådor. När allt var uppburet beställde vi bud på 10 pizzor, drack öl och spelade Mario Kart. Har varit så himla dålig på att ta med mig någon kamera på senste så blev tyvärr inga bilder från den kvällen. Får försöka komma ihåg att ta med mina analoga kameror så jag kan lämna in lite rullar snart. När det sedan blev söndag var jag och Alexander sugna på att grilla så vi gick och mötte upp Astrid och Johan igen och försökte grilla med en engångsgrill på deras innegård. Gick sådär. Men efter att ha stekt på maten lite extra lyckades det ändå bli mycket goda halloumiburgare.

Har precis börjat med vårt sista delmoment i skolan nu som innebär att vi ska anordna en kulturfestival den 3:e juni. Även om det inte känns jättestressande så vill jag helst att den ska bli av så fort som möjligt. Kämpa!

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *