Lemonade


Såg Beyoncés Lemonade igår!! Känner ändå att den stora summa pengar som jag har lagt på biljett till hennes konsert i Köpenhamn i juli ändå är väl spenderade pengar. Även om jag ofta drar till med “Har vi verkligen råd med det där? Jag ska ju på Beyoncé…” om jag och Alexander ska köpa något. Har för övrigt två sittplatsbiljetter till om någon är intresserad av att köpa eller vet någon som vill!

Som vanligt har jag just nu ingen studiemotivation. Har tappat den helt denna terminen som också är den sista på kulturprogrammet. Vill bara spola fram den kommande månaden så jag kan andas ut. För nu är till och med de allra enklaste uppgifterna jobbiga. Lyckades i alla fall få godkänt på min kandidatuppsats i kulturstudier så är ju alltid något att hurra för. Meen, snart är det helg igen och på fredag ska jag fota för Klubb Berlin på Jazzhuset. Kom gärna dit och vimla! Sen på lördag ska vi inviga Astrid och Johans nya lägenhet och kanske gå ut någonstans på kvällen. Så sjuk ändå att det typ är 7 grader ute i Göteborg nu och att det snart är maj?! Kan våren komma på riktigt snart eller?

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *