Köpenhamn del 2

Här kommer bilderna från andra dagen i Köpenhamn.

Vi började dagen med att ta en promenad till Palmhuset i Köpenhamns botaniska trädgård.

Hade snöat en del under natten och började snöa ännu mer på vägen dit.


Sedan promenerade vi vidare mot Nyhavn för att äta lunch.

Beställde var sin varm soppa.

Sedan promenerade vi vidare till olika affärer som vi ville kolla i och köpte churros med choklad.

Efter att ha vilat upp oss en stund på hotellet blev det middagsdags och vi gick därför ut för att leta efter någonstans att äta. Gick runt hur länge som helst och letade efter något pastaställe. Efter ett tag hittade vi äntligen ett ställe och upptäckte att det var exakt samma ställe som vi åt på förra gången vi var i Köpenhamn och också hade letat länge efter en restaurang, haha.


Vi tänkte egentligen sätta oss på någon bar eller något efter men båda var helt slut så vi gick istället och köpte chips och dricka på en liten butik nära vårat hotell och hängde på hotellet istället. Dagen efter tog vi bilen tillbaka till Göteborg igen och så var den Köpenhamnshelgen slut.

0 thoughts on “Köpenhamn del 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *