Shoop, shoop, shoop de-lang de-lang
I onsdags fyllde pappa år och det firade vi med tapas på Pinchos. Fint att göra något annat än att plugga som jag annars ägnar mina dagar åt nu. Igår gick jag och Alexander på två till filmer på filmfestivalen, båda japanska. Journey to the Shore och Haruko’s Paranormal Laboratory som var en helt sjuk komedifilm där allt bara spårade hela tiden. Går knappt ens att förklara vad det var vi såg, haha. På kvällen kom Johanna hem till oss där vi lagade pizza och tittade på det nya avsnittet av Sherlock. Också rätt oklart vad det var vi såg, men fint att se lite Sherlock i den eviga väntat på nästa säsong.

Nu skulle jag egentligen ägnat dagen åt att plugga men går alltid så segt att plugga på helgerna. Sitter mest och redigerar bilder och blir nostalgisk av att lyssna på The Libertines. Håller tummarna för att Way Out West bokar dom till sommaren. Vore så fint att se både dom och The Last Shadow Puppets som dom har bokat nu!!

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *