Harry Potter and the Cursed ChildBestämde mig för att jobba hemifrån idag för imorse släpptes nämligen biljetterna till Harry Potter and the Cursed Child! Var nästan 16000 (!!!!) framför mig när jag kom in i biljettkön men lyckades på något magiskt vis ändå beställa 6 biljetter till 25:e och 26:e augusti. Så himla knäppt att planera något såhär tidigt men känner mig redan peppad på att åka till London nästa sommar och få se pjäsen.
Sedan bestämde jag och Alexander oss för att åka till Slottskogsobservatoriet. Hade dock inte tänkt på att det tydligen är höstlov nu så vi var inte direkt ensamma utan helt omringade av massa barn. Fick i alla fall se lite stjärnor och en mycket inzoomad måne, så vi var nöjda ändå. Färdig med fuffens.

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *