Analogt

Framkallade äntligen en rulle som jag haft alldeles för länge i min analoga kamera. Så länge att de första bilderna är från förra årets Way Out West. Här kommer de:

Ca och Astrid första dagen (antar jag).

Johanna och David.

Lollo och Norrlands.
Lekte tatuerare.

Suddig bild från någon kväll på Distansgatan. Kanske Alexanders födelsedag.

Sedan hoppar vi till någon demonstration. Tror det är flera flera månader efter och internationella kvinnodagen.Någon dag i våras när det fortfarande var kallt i luften men soligt åkte jag med mamma och pappa till Smitten.


Någon annan kväll hos Johan och Astrid i Majorna.

Sedan hoppar vi fram till juni och Japan. Här åkte vi tunnelbana i Tokyo.


Sedan en bild från Park Hyatt.
Och denna utsikt <3
Snart har jag fotat upp en till rulle som innehåller bilder från detta årets Way Out West och andra tillfällen som jag inte minns utan får se när jag framkallar den. Älskar känslan av att bläddra igenom nyframkallade bider.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *