The Vaccines


Hann göra rätt mycket saker förra veckan. Var till exempel hemma hos min syster och spelade Ticket to Ride, hade kick-off och ölprovning med Brooklyn Brewery på praktiken, var bakis och gick på filmen Tjuvheder som jag fick biljetter till från praktiken, såg The Martian på bio (som jag inte tyckte jättemycket om) och sett på massa Arkiv X. Avslutade veckan men att gå på promenad vid havet med min familj och sedan igår kväll var det äntligen dags för The Vaccines på Pustervik. Var där med Johanna, David och två till och det var så himla bra!! Har bara sett dom på en tidig Hultsfredspelning för tre år sedan så var fint att se dom nu igen på en egen konsert. Längesen jag såg något såhär bra.

Posted in All

0 thoughts on “The Vaccines

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *