Indie Disco

I lördags var jag DJ och fotograf på Jazzhuset. Då hade jag på mig mina Sandra Beijer-jeans och säkert!-tröja och såg ut såhär:
(tofsarna är från en annan dag)
 

Var en riktigt bra kväll och jag var så peppad på att dansa till mina valda låtar att Alexander fick ta över DJandet ett tag, haha. Blev även upplyft och fotograferad.

Idag åkte jag till Bengans för att köpa Hello Saferides nya skiva på vinyl men eftersom de inte hade erbjudandet med Vinyl, bok och tygkasse struntade jag i det och beställde på deras hemsida istället. Ångrar nu lite att jag inte köpte skivan i affären och endast beställde boken och tygkassen så att jag slapp vänta på skivan så länge, men har ju Spotify i alla fall. Åkte sedan vidare och hämtade ut mitt paket från Lush som innehöll fem stycken prover från olika produkter, så fint!
Nu ska jag försöka ta tag i läsandet till filmvetenskapen som började denna veckan.

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *