I woke up like this

Är inne på min sista lediga vecka innan skolan startar igen på måndag. Var ju så himla pepp på att börja läsa filmvetenskap nu igen i höst men fick nyss reda på att de två första kurserna kommer att hållas på engelska så blir nervös bara jag tänker på det. Har alltid blivit så nervös av att prata engelska av någon anledning. Får hoppas det går bra ändå men känns inte så himla kul.
Imorgon ska jag med Alexander till Liseberg. Har inte åkt något där på hur länge som helst utan bara varit på konserter så känns lite konstigt. Åkte det mesta när jag var yngre men nu känner jag mig typ nervös inför det, haha.
Sedan har jag lite tips. Nu kan man fram till den 31:a beställa hem 5 prover från Lush på deras hemsida för endast fraktkostnaden på 49 kr. Du hittar erbjudandet här! Sen borde ni läsa denna artikeln om Paradise Hotel om man sitter och kollar på det som jag “Alla är förlorare i Paradise Hotel“. Skriven av Michaela Larsson, hejblekk. Sedan får ni gärna komma till Jazzhuset på lördag då jag ska vara DJ från 22-23. Rätt tidigt men lovar att spela bra musik. Puss!

Dagens outfit varje dag.

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *