Oxelösund och Norrköping

I fredags efter jobbet åkte jag och Alexander hem till mig och packade ihop det sista inför helgens resa. Tog bilen upp till Oxelösund och åkte runt bland öarna och letade tältplats. Efter ett tag insåg vi att det nog var bäst att hyra en tältplats på en camping vi kollat upp innan och möttes av en nattvakt som släppte in oss då klockan strax var elva när vi var framme. Vi satte upp vårt tält på den lilla tältcampingen som fanns och gick sedan ner till stranden och satte oss en stund innan jag blev skrämd av vad jag tror var en fladdermus som flög förbi våra huvuden.
Här är vårt tält på campingen. Ett tag var vi helt själva på tältområdet.

På lördagen åkte vi in till Oxelösunds centrum för att besöka affären Americana som jag velat åka till ett tag. Köpte de här tre kjolarna och en matchande top till den gröna kjolen. Dock är dragkedjan sönder på den och sjukt liten i magen så kommer nog inte kunna använda den om jag inte syr till den på något sätt, men var så fin och fick den för 50 kr så köpte den ändå. Den orange/röda som är längst upp är också sjukt liten i magen så får försöka fixa den med. Fanns mest jättesmå kjolar och några större. Vill definitivt besöka deras affär i Stockholm någon gång också.

Sedan idag åkte vi ner till Norrköping för att få på Harry Potter-utställningen. Satt och hoppade som ett litet barn i bilen när jag såg skyltarna utanför. Gick rätt fort att ta sig igenom utställningen och var ju mycket mindre än London-studion men ändå så himla fint. Köpte med mig en Sirius-affisch och en liten chokladgroda. Varit en fin helg och så värt att sova i tält utan att känna sig festivalsunkig och inte kunna sova på grund av alla ljud utanför som det är på festival. Känner nu för att köpa mig en folkabuss och bara åka runt till olika ställen. Men det får bli längre fram för nu väntar en till veckas jobb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *