Analogt


Åkte till Götaplatsens foto idag och lämnade in min engångskamera som jag hade med mig till Bråvalla. Passade på att köpa lite analog film också till min Ricoh-kamera. Ska testa dessa Lomographic-rullarna. Är så peppad! Måste bara vänta på kamerabatterierna som jag beställde hem idag också. Synd bara att all framkallning kostar så mycket. Önskade att jag hade ett eget mörkrum hemma, hade varit drömmen. Måste försöka sova nu. Så himla jobbigt att jag alltid är så trött efter jobbet att jag somnar på dagen vilket gör det svårt att somna på natten. Måste försöka få in en bättre rutin. Köpte förresten en biljett till way out west igår. Kommer bli så himla fint. Ska liksom få se Slowdive, Outcast och Annika Norlin live!!

0 thoughts on “Analogt

  1. åh, älskar lomo!
    men lämna in dem på vasa foto istället, där är det mycket billigare! götaplatsens har sjuka överpriser och inte direkt någon kvalité för det priset?! eller så kanske jag är kräsen. haha.

Leave a Reply

Your email address will not be published.