Bråvalla

Förra veckan var jag på Bråvalla. Blev rätt trött på all usel service. Varken jag eller Alexander fick ett extra band som man skulle ha om man var över 18 så Alexander fick inte köpa öl i baren trots att han visade leg och Johan som hade ett sådant band fick inte köpa trots att han hade ett band men inte tagit med sig leg. Typ dålig kommunikation mellan alla som arbetade där. Gick i alla fall och hämtade ett sådant band tillslut och just då kom regnvädret som dränkte ner oss på vägen tillbaka till campet. Vårat partytält höll på att blåsa iväg så bestämde oss för att fälla ner det. Började blixtra sjukt mycket så var inte det bästa att hålla en blöt stolpe som jag gjorde. Såg bara en ljusstråle blixtra till i min hand och det small som bara den efter runt om. Jag typ “AAHHH, blixten slog ner i min hand!!!”. Måste ha slagit ner precis i närheten och dragit sig genom marken till mig. Sjukt läskigt!
Trots att det fanns ett ställe att hämta vatten på, var helt lerigt och man nästan frös ihjäl av kylan så var det ändå riktigt fint. Hade riktigt bra campingplats, åkte med fina vänner och såg så himla fina konserter. Lana Del Rey och M.I.A. var det absolut bästa. Kan typ inte fatta att jag äntligen fått sett Lana Del Rey. Min mobil laddade ut sig hela tiden så tog inte jättemånga bilder med den men fick några i alla fall. Mer bilder kommer när jag framkallat min engångskamera som jag hade med mig.
Idag hade jag ställt klockan på 5 eftersom jag började mitt sommarjobb idag. Mina ögon gick i kors men överlevde.

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *