Imorgon är sista dagen på retusch-kursen som jag läser nu. Så skönt att jag är klar med alla uppgiftet och kan sitta och kolla på Sailor Moon hela kvällen. Hela veckan har varit lugn och medan resten av Sverige festade på valborg var jag hemma i soffan med Alexander och kollade på Game of Thrones. Har mått rätt dåligt och haft jobbiga andningsbesvär så var skönt att ta det lugnt.
Fick mail idag om att jag har fått en plats i webbproduktionskursen som börjar nästa vecka. Kommer förhoppningsvis att lära mig göra en snygg portfolio. Sedan måste jag göra något åt mitt hår snart. Har en sådan bred utväxt och allt rosa är i princip borta. Tror jag ska våga färga det ljust och sedan färga det ljusare rosa.. kanske.

Posted in All

0 thoughts on “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *