Lost

Sitter med en sån där huvudmassagegrej på huvudet och bara önskade att jag var på något spa nu eller liknande. Känns som om allt bara är stressigt hela tiden. Flytten, skoluppgifter som jag inte riktigt har orkat lägga ner tid på, intervjun till fotoskolan, sommarjobb osv. Slutar bara med att man kollar på en hel säsong av Project Runway istället för att försöka glömma det man borde lägga mer tid på.
Har i alla fall överlevt intervjun på fotoskolan och vet inte alls hur det gick. Orkar knappt tänka på det för tänker bara på allt fel jag sa och vad jag borde ha sagt istället. Sedan verkar det som om det är fler som fick komma på intervju än jag trodde så rätt hård konkurrens. Imorgon ska jag i alla fall försöka få ordning på min slutuppgift i retuschkursen och kanske lära mig att andas. För just nu vet jag knappt hur man gör.

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *