‘Til it turns from color to black and white


Är klar med mina stora kopieringar i skolan nu och här är en av dom i digital form. Allt blir så fint med djur med i bild. Skulle vilja göra om mitt rum till ett mörkrum och kopiera hur mycket och länge jag vill. En dag kanske.
Känns som om jag tycker om min skola lite för mycket. Skulle åkt dit snabbt igår och pressa mina foton som tar typ tio minuter. Stannade istället kvar i ungefär sex timmar och kopierade och scannade så många foton jag orkade.
Mötte sedan upp Alexander och åkte bort till Backaplan och åt hur god pizza som helst. Har snackat om att åka dit i typ ett år för att de har så sjukt god kebabsås, haha! Så nu äntligen gjorde vi det. Åkte sedan och såg Life of Pi på bio för att Alexander var så biosugen. Var en rätt bra och fin film ändå. Tycker inte att utbudet är den bästa just nu när man redan sett de sevärda så längtar tills lite nya filmer kommer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *