Analogt


Har stått i mörkrummet idag och kopierat några av dessa kattbilder. Är mycket nöjdare denna gången så är glad att jag fotade en gång till. Har bara svårt att välja vilken bild jag ska kopiera stort.
Sökte en till kurs idag, webproduktion, som är under den sista perioden på terminen eftersom jag inte har någon annan kurs att läsa då. Har aldrig riktigt tagit mig tid att lära mig göra bra hemsidor så skulle vara kul om det finns en plats över till den.
Ska sova nu innan jag måste upp till skolan. Har verkligen svårt för att gå upp tidigt men just nu känner jag bara för att åka till skolan och fixa ordning min bild, haha. Hoppas bara inte Magnus Ugglas låt “värsta grymma tjejen” förstör min sömn. Har fått den på huvudet eftersom den spelades när jag var och simmade förra gången. Orkar inte.

0 thoughts on “Analogt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *