Come on you irons!Är nu tillbaka i Sverige efter en resa till London. Mina fötter värker.
När vi kom till hotellet mitt i natten var vi nära på att bryta oss in på någon annans hotellrum eftersom hotellets system låg nere. Hotellmannen la bena på ryggen och vi gjorde detsamma efter att en gubbe grymtade “someone there?!” när vi stått och ryckt i dörren.
Vi har även vart på fotbollsmatch tillsammans med engelska fotbollsfreak som skriker “USE IT!” “PASS IT!” “YOU FUCKING IDIOT” “WANKAAA!” under hela matchen. Har även gått på museum som såg ut som Hogwarts och sprungit runt i affärer tillsammans med alla andra svenskar.
Fick ta en springtur genom Stansted Airport för att inte missa flyget hem då tåget vi skulle åkt med inte hade någon förare.
Nu väntar en hög med skolarbeten innan resan till Rom nästa fredag.

0 thoughts on “Come on you irons!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *