Looking good but feeling sad

Varför ska det vara så dåligt väder idag? Känns inte trevligt att vakna då.
Fast som tur är så är det inte så mycket snö men ändå lite vitt som ligger och retas. Men får hoppas att det klarnar upp lite under dagen.

Igår var jag och Sanna i Kungsbacka för att se Kusowsky. Fick skjuts av pappa som snällt väntade på oss. Det blev lite fel i början när vi råka gå in fel och kom in bland banden men vi stack ut så fort så jag tror ingen märkte oss, haha. Spelningen tyckte jag var jätte bra och jag blev glad över att höra ge livet en smäll.
Tack för en bra kväll!

Sen idag blir det som sagt Håkan i Scandinavium, det ska bli kul. Fast vet inte än hur länge vi ska köa, ser rätt så kallt ut ute och så men det blir nog ett tag skulle jag tro.
Och jag borde vara glad och pigg och allt såndär idag nu när det är Håkan. men det är jag inte. Har ingen att skylla på förutom mig själv.
Posted in All

0 thoughts on “Looking good but feeling sad

  1. varför kom inte pappa in & lyssnade då? om han ändå var där.. Hoppas du får det bra på Håkan ikväll, och hoppas att han inte kör den lama versionen av “nu kan du få mig så lätt” som han gjort senaste gångerna man sett honom..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *