Don’t try to feel too much, just let the morning dry your eye

Nu är jag förvirrad. Vart tog helgen vägen? Det är redan söndag och jag har knappt hunnit göra någonting. Fast Mando Diaos spelning i fredags var underbar. De verkade ha kul, och publiken hade verkligen kul. Hade dock sjukt ont i armen under Those Dancing Days då folket trängdes som mest, men det blev bättre när Mando Diao spelade. Gårdagen var värdelös. satt och tittade på nya skins avsnitt och käkade chips och coola, vilken underbar lördag du hade Linnéa. Borde börja gå ut och röra på mig mer, kan inte bara sitta inne så mycket som jag gör.

Idag blir det kalas för Lollo och Conny som båda fyller 18 år. Jag vill också vara i den åldern! Eller åtminstonde 17. 17 känns som en mycket bra ålder. 15 känns så lite, som om man fortfarande räknas som ett litet barn. Eller det kanske är vad jag är men jag vill inte vara det längre.
Och sen ville jag bara påpeka att det suger att vara singel. Tack för mig!

Posted in All

0 thoughts on “Don’t try to feel too much, just let the morning dry your eye

Leave a Reply

Your email address will not be published.