Fragment

Har tänkt både mycket och lite på den här platsen under året. Rädslan över att någon ska hitta hit. Se bilder och texter från ett gammalt liv. Ett annat liv. En förändrad känsla av att allt inte måste dokumenteras här. Inga krav. Samtidigt en känsla av att allt borde väl ändå finnas här, eller någon annanstans? När ska man sluta dokumentera? Eller snarare såhär: När ska man sluta tänka att allt måste dokumenteras?

I augusti börjar en slags ny fas. Jag ska börja doktorera i genusvetenskap vid Stockholms universitet. Efter många försök blev jag äntligen antagen! Känns ibland som om det är på låtsas när jag säger det. Är väl svårt att ta in då jag fantiserat om det så länge. Är så glad och rädd på samma gång.

Rensade garderoben för ett tag sedan och hittade min gamla bob hund-tröja som sedan fick följa med på ett midsommarfirande i Äggdal. Plötsligt så var man sjutton år igen. När jag ser mig själv i mitt korta (icke-rosa) ljusa hår i spegeln ser jag även mig själv som sjuåring. Alla åldrar i samma kropp. Alla åldrar i samma blogg.

Det här är inte ett hejdå eller ett hej. Mest bara fragment från ett liv. Så som det brukade vara när jag startade den här bloggen för sexton år sedan.

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *