Vårt bröllop: Bröllopsfotona

Har tänkt lägga upp fler foton från vårt bröllop här ett bra tag men har varken funnits tid eller ork. Tog ärligt talat också ett bra tag att smälta allt. Men nu så, nu är det dags. Tänkte att det vore kul att dela upp dagen i olika inlägg så först ut blir bröllopsfotona.

Efter att jag och Alexander haft lite brunch och gjort i ordning oss hemma hos oss (och spillt ett glas bubbel över min klänning fem minuter innan vi skulle gå) körde Alexanders pappa oss till Trädgårdsföreningen där vi mötte upp vår fotograf Mira Wickman. Hon var med oss ända fram till kvällen så har väldigt många bilder från hela dagen. Så skönt att för en gång skull inte behöva tänka på att fotografera allt. Så tacksam för henne. Nu till (ungefär) en miljard bröllopsbilder:


Vi var så himla nervösa här!! Några få timmar innan vigseln skulle äga rum på samma plats.


Jag när jag till min förskräckelse ser Alexanders pappa börja rigga upp vigselplatsen 45 minuter innan vi fick lov att börja.

Okej, jag ljög förut. Hade såklart med mig min analoga kamera och tog en rulle under dagen, hehe.

Skrattade ständigt ett nervöst skratt.Klänning: Kate Beaumont
Skor: Carel Paris
Örhängen: Eshvi
Väska: Hvisk
Blommor: Blomrum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *