Äggdal

Hade en tanke om att jag skulle hinna redigera alla foton från 2021 innan året är slut men har på senaste tiden blivit helt matt av att bara öppna programmet. Får därför se hur mycket jag hinner med. Har nyligen börjat två olika jobb och även jobbat en del på helgen så antar att det bidragit till min oförmåga att ta tag i saker. Nåväl. Några foton har i alla fall blivit redigerade och här kommer därför ett långt inlägg från andra helgen i augusti då vi var ett gäng som åkte till CAs föräldrars drömmiga hus i Äggdal för att fira att CA fyllde år. Filmade en del som jag visade för ett tag sedan men här kommer även lite foton från den helgen. Vi badade i stormigt hav, åt tacos, drack vin och bara hängde.

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *