Midsommar 2021

Dags att börja beta av sommarmånaderna! Låt oss åka tillbaka till midsommar som spenderades i Astrid och Johans stuga. Vi kom dit vid lunchtid så då blev det korvgrillning och bubbel.


Sedan var det dags att sopa banan för det tyska ölspelet Flunkyball (som det tydligen heter enligt google). Har dock inga bilder på själva matchen eftersom alla deltog men tänk er ett tyskt kubb med öl.

Sedan blev det ännu mer lek då “Bäst i test”-boken togs fram. Johan var ledare och vi andra delade upp oss i två lag.Här försöker vi argumentera för bästa maträtt som vi komponerat ihop med växtligheter från trädgården.Lagom till midsommarmiddagen kom solen fram. Inte en enda droppe regn på hela dagen måste väl ändå vara rekord.

Efter middagen blev det ännu mer spel i form av Mölkky och mer öldrickande innan vi (jag och Alexander) kröp ner i sovsäckarna i tältet.

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *