Nyår 2020/2021

Ett sista inlägg från 2020 innan vi lägger det året bakom oss. Det var nyårsafton och jag och Alexander hade åkt runt hela stan för att handla mat inför vår nyårsmiddag. Till försnacks åt vi ångkokta edamamebönor och drack en mojito med Japansk touch med sake i som tyvärr mest smakade sprit. Sedan lagade vi sushi själva för första gången som inte alls levde upp till våra förväntningar och mest smakade risvinäger. Ja, ni hör ju! Blev ingen jättelyckad middag men vi kände att det var ganska väntat efter ett pissigt år.
Efter middagen blev det snacks, Asahi och Terrace House i soffan (fortsatte på det Japanska temat med andra ord). För att skapa lite feststämning åkte discolampan upp.

Klockan 22:00 var det dags för Alexander att hålla i quiz med våra vänner!

Sedan blev det citronsorbet till efterrätt och en obligatorisk lyckokaka.

Precis när vi gick utanför dörren strax innan klockan tolv började det regna. Men vi tog stegen mot parken nära oss ändå för att fira tolvslaget tillsammans med några vänner. Tog skydd på lekplatsen och försökte hålla paraply, bubbel och kamera i händerna vilket gick sådär.


Hade beställt Sofia Coppola-bubbel för att fira in det nya året lite extra fint. Leveransen skulle kommit några dagar innan men samtidigt som jag hörde budet i trappuppgången fick jag ett sms om att varan var sönder och därför ej kunde levereras. Fick istället rota fram någon gammal flaska som vi hade hemma. Men som sagt, det var väl ändå ganska väntat efter året som var?

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *