Våren

Tiden flyter på medan inte mycket händer. Känns som om jag börjat ett blogginlägg på exakt samma sätt för några månader sedan. Eller kanske till och med för nästan ett år sedan? Känns skrämmande att samma hopplösa känsla som fanns förra våren i början av pandemin fortfarande hänger kvar under denna våren med. Vågar inte ens tänka på om den kommer göra det nästa vår också. Blev ju väldigt deppigt detta så får väl också lista lite bra saker som hänt och muntrat upp mig på senaste tiden:

– Fick ett samtal om en arbetsintervju igår och även ett mail om att jag gått vidare i första delen av rekryteringen av mitt drömjobb. Vill inte jinxa något men bara att gå vidare i en rekryteringsprocess känns bra just nu.

– Vårsolen! (Ursäkta för cheesy punkt).

–  Min nya Kobo eReader som jag fick av Alexander igår. Känns skönt att variera vanliga böcker och ljudböcker med den då det finns så mycket e-böcker jag vill läsa från biblioteket.

– Mer materiell lycka i form av en ny blommig tröja från Lazy Oaf som jag även designat till mitt virtuella jag i Animal Crossing (gullig video längst ner).



Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *