Inredning och YouTube


Har haft denna bilden liggandes i ett utkast sen i början av maj då bilden togs men har inte tagit mig för att skriva något om den. Är tänkt att representera mitt “göra-om-allt-i-hemmet”-mood som verkar ha drabbat fler än mig själv under denna pandemi. Köket har fått sig en ny matta (tack Muji för att ni skickade fel sort och gav oss en mycket finare än den vi köpt från början), två nya Bauhausstolar, en ny poster från Aure, en fikus från Ikea (som jag dock upptäckte hade fullt med skadedjur på sig så den fick åka ut igår) och en liten udon-poster från Taishō. Lyckades också beställa hem ett rottingskåp från Ikea (Stockholm 2017) som verkar vara ett av de sista som producerats och som nu står i vårat vardagsrum med en ny rosa/gul vas från Motel a Miio på. Badrummet har fått ett nytt duschdraperi från Society6 och skrivbordet har fått två stycken skålar/pennhållare från Studio Arhoj. Små detaljer som ändå gjort mig tillfreds med att hänga hemma mest hela tiden.

De senaste veckorna har också spenderats allt mer på youtube och får därför sån lust att damma av min kamera och filma något till min gamla kanal. Men ändå så svårt att göra något vettigt när man inte är en riktigt “YouTuber”? Får väl se, kanske dyker upp någon film om vår lägenhet som är mer representativ än bilden ovan eller kanske något ihopkok av Super 8-klipp som jag förhoppningsvis ska filma i sommar.

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *