Nyår 2019/2020

På nyårsafton var vi tio personer som tog över Astrids föräldrars hus på Tjörn. Lagade mat i flera timmar samtidigt som vi drack fördrink (Moscow mule) och åt försnacks i form av ångkokta edamamebönor. Tredje året i rad som vi lagar dumplings tillsammans på nyår men detta året tog vi in ännu fler sidorätter som mapo tofu, panerad tofu, miso yaki onigiri, ugnsgrillad morot m.m. Åt och drack och öppnade lyckokakor som spådde en tid med “en stor portion tur” för mig. Man tackar! Hängde sedan i soffan, spelade spel och åt Jello shots i form av apelsinklyftor. Sedan blev klockan plötsligt någon minut i tolv så då var det bara att skynda fram med bubblet, tomteblossen och kameran och ut på altanen. Därefter följde några fler timmar med häng och bubbel för att sedan krypa ner i var sin bäddad säng. Så skönt att kunna göra så och inte behöva åka hemåt mitt i natten. Pratade under kvällen vad man ville uppnå under det nya decenniet och kändes då så hoppfullt med 2020. Får väl hoppas att decenniet har lite mer att erbjuda än kaos framöver.


Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *