Hösten 2019

Minns ni när man kunde gå på konserter? Hänga på en restaurang en hel kväll osv osv. I höstas tog jag ledigt från jobbet en vecka och gjorde allt det där man inte kan göra nu. Såg Alex Cameron på Pustervik en söndag och sedan The Midnight några dagar senare på samma plats. Lite mycket jobbigt störande gubbar på den sistnämnda konserten men i nuläget hade jag tagit en kväll med störande gubbar på Pustervik alla gånger om.

När jag fyllde år i början av oktober fick jag ett presentkort på restaurangen Björk och Bambu av vänner, så en kväll hade jag och Alexander bokat bord för att äta 6-rätters där. Glömde fotografera en av dom men nedan är bilder på de andra. Efter dessa 6 rätter (eller typ 15 om man räknar med alla extra tilltugg) och några glas öl stapplade vi mätta hemåt. Så gott alltihop! En annan dag tog vi en fika på Kafé Gapet mitt på dagen vilket man också kan göra när man är ledig på en vardag. Träffade också Louise en annan dag och testade på att väva på Röhsska museet och tog en fika på Viktors Kaffe.

Längtar efter att göra allt sånt här igen. Och längtar efter en tid då man inte behöver skjuta fram saker, som exempelvis bröllop (för var ju självklart att det skulle bli så tillslut).Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *