Way Out West 2019

För lite mer än två månader sedan var det Way Out West. När jag kollar på bilderna känns det som en hel evighet sen. Sommarvärme och kortärmat och öl i Slottskogen. Jag hade med mig min analoga Ricoh-kamera och har nu äntligen framkallat och scannat in fotona. Såhär såg årets upplaga av Way Out West ut genom den:


Rotade fram min gamla Jamie T-tröja som jag köpte i högstadiet.Andra dagen drack vi chokladdryck från Oatly.

Åkte taxi x 2, såg park hye jin och Yung Lean på Bananpiren, kom hem kl 4.

Sista dagen var regnig men vi klädde på oss våra regnjackor och såg Amason och hängde i hängmattor i Dungen.

Slut på sommarnätter och festivalande och tillbaka till höstrusket.

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *