En lördag

Lördagen den 23:e februari, alltså förra lördagen, klädde jag på mig min nya leopardskjorta för andra dagen i rad och åkte två hållplatser med spårvagnen till Amanda. Drack öl och hängde med Amanda x2, Louise och hennes två vänner från Nederländerna (på bild nedan). Åkte sedan vidare till HPKSM vilket resulterade i vågrätt läge hela söndagen och ett dyrt köp på onlinepizza.För en månad sedan slutade jag på mitt jobb. Mina dagar de senaste veckorna har därför bestått av jobbletande och allt fixande som hör till. Försöker ta in att jag faktiskt är ledig men är så svårt? Har längtat hur länge som helst efter att kunna ta det lite lugnt men blir typ stressad av att vilja göra för mycket samtidigt. Vanlig grej antar jag men så störigt. Aja, nu ska jag ta en promenad i solen för sånt kan man i alla fall göra mitt på dagen när man är arbetslös.

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *