Hanami

Nu kommer ett inlägg med bilder tagna och redigerade idag. Vet inte när detta hände senast. Dammade i alla fall av kameran idag och åkte till Botaniska med Alexander för att gå på Hanami.Louise kom och gjorde oss sällskap och dansade körsbärsblomsdans.


Lyssnade även på någon Japansk artist.

Och tittade på körsbärsblommor såklart. De som hade hunnit slå ut.
Sedan gick vi runt lite i parken innan vi åkte hem igen.

Har tagit paus från mitt pluggande i två dagar nu så känns som om jag typ har något lov. Ska även jobba hemifrån imorgon och är ju ledig på tisdag vilket också bidrar till lovkänslan. Skönt då de kommande veckorna kommer bestå av massa pluggande för att få färdigt mina sista kurser på min master. Ge mig ork.

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *