Filmer, utställningar och födelsedagsfirande

Hallå från sjukstugan. Var tvungen att stanna hemma från jobbet idag och har mest legat och stirrat upp i taket då jag vaken orkat kolla mobilen, lyssnat på ljudbok eller något annat. Har nu äntligen orkat sätta mig upp i sängen så tänkte fira med ett blogginlägg. Här kommer ett gäng mobilbilder från den senaste tiden.

En selfie från en dag i december innan jag skulle gå till skolan. Känns som hundra år sedan redan.

Sedan blev det nytt år och jag och Alexander firade ledigheten med biox2, Call Me by Your Name och The Square. Mellan filmerna tog vi ett stopp vid BrewDog där vi käkade mycket goda hamburgare. Halloumiburgare med guacamole och koriander, mmhm.


Lördagen den 13:e januari gick jag med Lollo på Mozart’s Ghost-utställningen på Göteborgs Konsthall, lyssnade på föredrag om Memes.

Blev dokumenterad på deras instagram :))

Sedan gick vi vidare till Göteborgs konstmuseum för att se på Julia Peirones utställning Girls, Girls, Girls.


Kikade också på det här mästerverket <3 Kvällen slutade med öl på Oceanen och andra lång med genusklassen.

Söndagen efter lånade jag och Alexander mina föräldrars bil och lyssnade på ljudbok hela vägen till Tjörn. Där gick vi till Nordiska akvarellmuseet och deras utställning Japan – Spirits of Nature. Här står jag och ser lurig ut under ett konstverk.

Som man även kunde kika in genom.
Mycket fin utställning! Skulle rekommendera er att gå dit om det inte var för att utställningen är slut 🙁 Men tänker att ni får en inblick i utställningen här i alla fall.

Och helgen efter det var det dags att fira Astrid som fyllde 25! Drack bubbel och käkade hemmagjorda dumplings. Fin fint!

Saker som inte hamnat på bild från de senaste veckorna är jobb, jobb och jobb och filmtittande på filmfestivalen som var förra veckan. Lyckades åtminstone hinna med att se Lady Bird, Ramen Heads, The Death of Stalin och Silent Mist. Älskade Lady Bird! Se den när den kommer upp på bio. Hörs väl snart igen.

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *